nieuwe producten

Kipfilet met groenten

nieuw

Kipfilet met groenten
Kipfilet Mexicano

nieuw!

Kipfilet Mexicano
Kip Pesto

nieuw!

Kip Pesto

Öz Erciyes

Al sinds 2005 levert Oz Erciyes de heerlijkste halal vleeswaren en sauzen van de beste kwaliteit. Met de producten van Oz Erciyes wordt elke maaltijd een feestmaaltijd. Wij produceren vleeswaren en sauzen onder de bekende merknamen Erciyes, Ercimex en Tevhid. Van Oz Erciyes mag u altijd dezelfde kwaliteit verwachten keer op keer. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen doordat wij de lekkerste traditionele recepten combineren met productietechnologie van nu. Wij produceren uitsluitend volgens de hoogste standaarden en in een steriele omgeving. Natuurlijk zijn alle producten van  Oz Erciyes volledig halal geproduceerd volgens de Islamitische wetgeving.

Oz Erciyes werkt uitsluitend met de beste producten tegen eerlijke prijzen. Wij zijn in korte tijd één van de meest gewilde halal productmerken geworden in Europa. De producten van Oz Erciyes behoren tot het vaste assortiment van vele etnische supermarkten en groothandels.  Via ons uitgebreide distribiteursnetwerk kunnen wij direct en snel leveren in vele Europese landen. Zo leveren wij in onder andere Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koningrijk, Denemarken en Zweden.

Wilt u ook vleeswaren en sauzen van Oz Erciyes, Ercimex en Tevhid opnemen in uw assortiment? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Erciyes is u graag van dienst.

700

Verkoop punten in EU

450

Verkoop punten in Nederland

120

Product range

6

Landen actief