nieuwe producten

Onze catalogus

Erciyes Halal Food

Welkom bij ErciyesHalal.nl, een leverancier die in heel Nederland en België levert. Wij leveren Halal food vleeswaren en andere producten. Al onze verse vleesproducten van Halal food voldoen aan de Nederlandse hygiënecode. Wij hanteren strenge eisen aan onze Halal food producten en overige producten. Wij leveren direct vanuit onze eigen distributie aan de winkels waar consumenten bij een dichtstbijzijnde winkel naar de producten van Erciyes kunnen vragen. Snel, vers, rechtstreeks en met toewijding.

Al sinds 2005 levert Oz Erciyes de heerlijkste Halal vleeswaren en sauzen van de beste kwaliteit. Met de producten van Oz Erciyes wordt elke maaltijd een feestmaaltijd. Wij produceren vleeswaren en sauzen onder de bekende merknamen Erciyes, Ercimex en Tevhid. Van Oz Erciyes mag u altijd dezelfde kwaliteit verwachten keer op keer. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen doordat wij de lekkerste traditionele recepten combineren met productietechnologie van nu. Wij produceren uitsluitend volgens de hoogste standaarden en in een steriele omgeving. Natuurlijk zijn alle producten van Oz Erciyes volledig Halal geproduceerd volgens de Islamitische wetgeving.

Je kunt bijvoorbeeld het volgende bestellen: sauzen, sambal, vleeswaren, gesneden vleeswaren, vegetarische kazen en overige producten.

Halal food bestellen

Wij doen onze uiterste best om dat eenvoudig en snel bij je te laten bezorgen. Om dat te bewerkstelligen staan wij open voor suggesties en feedback. Wil je wat meer weten of lezen over Halal? Kijk op Wikipedia.

Als je eenmaal je eten hebt besteld, dan wil je niets anders meer. Halal eten bestellen in Nederland en België bij Erciyeshalal.nl is lekker, snel én makkelijk.

Wil je graag Halal eten bestellen? Wij zijn een gespecialiseerde leverancier in de productie van diverse, verse producten. Met een team van enthousiaste medewerkers slagen wij erin om dagelijks een mooi en authentiek en vooral smakelijk product te bereiden. Authenticiteit, diversiteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgericht zijn de kernwaarden waarmee wij ons in willen onderscheiden.

Het produceren op ambachtelijke wijze volgens traditionele huisrecepten staat bij ons hoog in het vaandel. Met hoogwaardige ingrediënten produceren wij uitsluitend Halal food.

Door ons uitgebreide servicenetwerk van distribiteurs door heel Europa zijn onze producten snel te leveren. Alle distribiteurs voldoen aan onze hoge kwaliteitsservice zowel in de kwaliteit van onze producten als service en koeltransport. Om de wereldsauzen van Erciyes en Ercimex in jouw assortiment op te nemen neem je geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers van onze salesafdeling. Maak vandaag nog kennis met de heerlijkste sauzen van Erciyes en Ercimex.

800+

Verkoop punten in EU

450+

Verkoop punten in Nederland

120

Product range

6

Landen actief