Over ons

Een gepassioneerd team van 14 medewerkers produceren dagelijks onze heerlijke vleeswaren en sauzen. Voor het produceren van onze halalproducten gebruiken wij de laatste innovatieve technologie. Door onze technologie kunnen wij continue betrouwbare kwaliteit waarborgen tegen zeer concurrerende en scherpe prijzen.

Veel producten van Erciyes vinden hun oorsprong in het oude Anatolië. Wij proberen altijd de authentieke recepten in ere te houden. Ons streven is om van alle halalproducten ook gezonde producten te maken. Halal eten is niet alleen smaakvol, maar ook gezond. Met ons assortiment kunt u altijd eindeloos variëren. Wij breiden dagelijks ons assortiment uit.

Onze waarden

Kwaliteit; de merknaam Erciyes is een synoniem geworden voor kwaliteit en dat is niet voor niks. Klanten genieten dagelijks terug voor een van de talloze lekkernijen van Erciyes.
Stabiliteit; betrouwbare kwaliteit is een van de belangrijkste waarden van Erciyes. Wij zien de kwaliteit als een basis om een goede partnerschap op te kunnen bouwen.
Vertrouwen; het vertrouwen komt voort uit de continue kwaliteit van onze producten. Dit voeren wij door in al onze merken.

Onze medewerkers zijn een van de belangrijkste schakels om dagelijks de kwaliteit te kunnen leveren waar wij voor staan. Door onze kwaliteit kunnen wij een oplossing zijn voor onze klanten die goede producten willen tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door goed te luisteren naar geluiden uit de markt. Wij staan voor smaak en gezondheid. Erciyes heeft een zeer betrouwbaar en uitgebreid distribiteursnetwerk in Europa.

Wilt u onze producten opnemen in uw assortiment? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers uit onze verkoopafdeling. Zij kunnen u uitgebreide informatie geven over onze producten en leveringsvoorwaarden.