Over ons

Erciyes Halal Food

Over ons

Sinds 2005 staat Erciyes Halal Food bekend om het leveren van hoogwaardige Halal vleeswaren en sauzen. Ons assortiment, geproduceerd onder de gerenommeerde merknamen Erciyes, Ercimex en Tevhid, staat garant voor consistentie in kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een unieke combinatie van traditionele recepten en moderne productietechnologieën, altijd volgens de hoogste standaarden en in een steriele omgeving. Al onze producten zijn volledig Halal, geproduceerd conform de Islamitische wetgeving.

Bij Erciyes Halal Food zijn we trots op onze geschiedenis en expertise sinds onze oprichting in 2005. We hebben ons ontwikkeld tot een gerespecteerde naam in de voedingsindustrie, bekend om onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en de uitgebreide reeks producten die we aanbieden. Van authentieke sauzen tot premium halal vleeswaren, en een breed scala aan zowel food als non-food items, ons assortiment is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten in heel Europa.

 

HALAL FOOD

PRODUCTEN

Onze waarden

Bij Erciyes Halal Food stellen we hoge eisen aan onszelf en aan onze partners, met name op het gebied van koeltransport en servicekwaliteit, om ervoor te zorgen dat onze producten in optimale staat bij onze klanten aankomen. We begrijpen het belang van ondersteuning en informatie in een succesvolle samenwerking, en zijn erop gericht onze partners in elke stap te begeleiden.

Als u een retailer of groothandelaar bent die op zoek is naar hoogwaardige, halal gecertificeerde producten om uw assortiment uit te breiden, nodigen wij u van harte uit om deel uit te maken van ons netwerk.

Wilt u onze producten opnemen in uw assortiment? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers uit onze verkoopafdeling. Zij kunnen u uitgebreide informatie geven over onze producten en leveringsvoorwaarden.